Då var drömuppdraget slutfört

Det är med en liten tår i ögat som jag skriver det här. För snart ett halvår sedan fick jag en förfrågan om att som extern managementkonsult agera strategisk rådgivare åt ett företag. Och det var inte åt vilket företag som helst.

Det var ett företag som jag i nästan 20 år har drömt om att få arbeta för en dag. Det är ett av Sveriges främsta bolag inom sin bransch och bara de absolut bästa och mest kompetenta och högutbildade människorna får plats på den firman.

När jag i slutet på 90-talet valde bort universitetsstudier för att istället satsa på en entreprenörskarriär som gjorde mig till Sveriges yngste ICA-handlare genom tiderna, var jag väl medveten om att jag valde bort en karriär inom området ”Investment Banking.” Företaget jag drömde om att få arbeta för (som är en Private Equity firma) fortsatte jag dock att följa och ha koll på. Vissa gånger de senare åren har jag ibland kraftigt ångrat mitt karriärval. Jag tror nämligen att jag skulle ha varit klippt och skuren för att jobba på en investmentfirma.

Döm av min förvåning när jag då i början av året blev kontaktad av ingen mindre än det företag jag alltid har velat arbeta för. Även om jag då satt lite knivigt till med andra uppdrag, var det bara att se till att till varje pris kunna tacka ja till det uppdraget.

Jag har nu under ca ett halvår fått äran att, om än ”undercover”, representera och arbeta för denna firma och för det är jag mycket stolt. En dröm som gick i uppfyllelse.

I går var mitt uppdrag officiellt avklarat och jag lämnar nu (tyvärr) för denna gång detta företag men jag hoppas att jag en dag i framtiden får möjligheten att återigen jobba med Sveriges vassaste investerare.

Tack för den här tiden och jag återgår nu till att ha fullt fokus på min nylanserade verksamhet Säljanalys.se

/Daniel

 

[Vad vill jag ha sagt med detta blogginlägg? Jo, drömmar slår faktiskt in. Men det kan ta lite tid ibland, men så länge man jobbar hårt och målinriktat så får man chanser på vägen. Det är då det gäller att verkligen ta vara på dessa chanser!]

 

Kommentarer

kommentarer

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/4/8/danielantonsson.se/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 1440 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/4/8/danielantonsson.se/httpd.www/wp-includes/comment.php on line 879 Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /customers/f/4/8/danielantonsson.se/httpd.www/wp-includes/comment.php:884 Stack trace: #0 /customers/f/4/8/danielantonsson.se/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(1444): separate_comments('') #1 /customers/f/4/8/danielantonsson.se/httpd.www/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /customers/f/4/8/danielantonsson.se/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/f/4/...') #3 /customers/f/4/8/danielantonsson.se/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/4/...') #4 /customers/f/4/8/danielantonsson.se/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/4/...') #5 {main} thrown in /customers/f/4/8/danielantonsson.se/httpd.www/wp-includes/comment.php on line 884