Det här är jag - Daniel Antonsson

- Det jag är bäst på är att Motivera och Inspirera människor.

Hej,

Jag gillar såna här "Om mig"-sidor.. de är oftast skrivna i tredje person, trots att de är skrivna av huvudpersonen själv..

"Och så gjorde även Daniel förr i tiden, skrev information om sig själv i tredje person för att låta lite smartare. Men när han insåg att det egentligen var motsatsen så slutade han. Nu kommunicerar han hellre som att han pratar direkt till en vän.."

För det känns mer som mig - rakt och ärligt utan krångel.

Då är bara frågan, vad vill du veta om mig?

Att jag är gift, har barn, älskar att resa utomlands och gillar trav? Jag gissar att det inte är det du söker efter.

Du undrar nog snarare, "Är den här Daniel som kallar sig för Framgångscoach värd min tid och uppmärksamhet?"

För många av er som läser det här är mitt svar NEJ.

Det här är varför:

3 anledningar till varför du inte ska fortsätta läsa:

Jag kan inte hjälpa dig som vill ha en snabb "quick-fix" lösning.

Även om jag skulle vilja kunna säga att jag kan fixa allting snabbt, enkelt och bara genom att vifta med ett trollspö för att lösa ditt problem, så funkar det inte så i verkligheten.

Om det vore så enkelt att lösa ditt problem så skulle du nog redan ha gjort det själv på egen hand.

Jag jobbar strukturerat och långsiktigt  för att skapa förändringar som leder till riktigt bra och hållbara resultat. Jag har gjort det för mig själv, de företag jag har arbetat för och jag har gjort det för många människor världen över.

Och när vi ändå är ärliga mot varandra så kan jag väl lika gärna säga att det oftast krävs en jäkla insats. Jag har inte fått något gratis genom åren utan jag har fått jobba hårt och slita för framgången. Men framgång kommer bara man är beredd att jobba för den.

Så om Du inte är beredd att satsa för att vinna är jag inte killen som du ska jobba med.

Om du inte vill utveckla dig själv eller din verksamhet så är inte mina grejor rätt för dig.

Okej, det jag gör är att inspirera, motivera och utbilda människor till att maximera sin potential.

Jag får människor att förstå vad som verkligen behöver förändras i deras liv för att uppnå bättre resultat såväl privat som i yrkeslivet. Sedan hjälper jag genom en tydlig vägledning att skapa en kraftfull plan som leder till extraordinära resultat.

Men nyckelorden här är förändring och förbättring.

Vill du inte förändra eller förbättra dig själv eller din verksamhet så är jag bara ett enda stort tidsslöseri. Då rekommenderar jag hellre att du tittar på en film, det är också tidsslöseri men det är i alla fall kul.

Jag brinner verkligen för att lyfta och utveckla människor - och människor som utvecklas och är motiverade att arbeta mot en målbild kan flytta berg. Det är dessa människor som kan göra skillnad - det är dessa människor som kan göra att företag växer och frodas.

Det är sånt jag gör, det är sånt jag hjälper till med. Om det inte är intressant för dig är vi inte rätt för varandra. Sorry, men jag är bara ärlig.

Du som tror att jag jobbar gratis måste jag tyvärr göra besviken.

Visst, jag erbjuder en hel del gratismaterial på min sajt.

Signa t.ex. upp för mina nyhetsbrev och du erhåller mer råd, tips, guider och verktyg än vad du egentligen behöver.

Under hösten kommer jag att släppa min podcast och videoserie som ger dig konkreta verktyg till att utvecklas.

Ja, jag fullkomligt öser hjälp över dig. Helt gratis.

Men jag vet också att många av er som läser det här kommer aldrig att ta er längre än just att möjligtvis sporadiskt läsa det jag skickar till er. Och gör man inte mer än så, så kan jag säga det rakt ut direkt - Du kommer inte att förändra ditt liv och dina resultat!

Kort och gott - rakt och ärligt!

Brutalt av mig att säga så? Ja, kanske.. men jag brukar säga att jag måste vara brutalt ärlig mot dig för att du ska kunna växa. Du själv måste bli brutalt ärlig mot dig själv för att kunna växa!

Det jag gör när jag coachar individer, kör seminarier eller något av mina tillväxtprogram är att jag förändrar liv och resultat! Jag tar folk och företag från där de är till dit de verkligen vill - och det mina damer och herrar klarar inte vem som helst av, och det är därför jag inte jobbar gratis.

Jag skulle kunna jobba gratis, men jag vill inte. Jag är kapabel till det, men jag vägrar.

Varför?

Jo, för jag är beredd att jobba stenhårt dygnet runt om så krävs för mina klienter. Jag är beroende av att mina klienter lyckas nå framgång, det är liksom mitt kvitto på att det funkar det jag gör. Därför chippar jag in mer än vad du någonsin kan föreställa dig för att DU personligen eller din verksamhet ska nå otrolig framgång. Jag lägger ner min själ för dig!

Om du då inte är beredd att betala för dig, är jag helt enkelt inte intresserad av att lägga vare sig min tid eller min själ på dig. (Jag tror egentligen du förstår vad jag menar..)

Som sagt, jag tycker att det är lika bra att vi är ärliga mot varandra direkt innan vi ens funderar på att inleda ett förhållande. Håller du inte med?

Hänger du kvar än? Härligt!

Det här är vad du kan förvänta dig av mig!

 • Extremt ökad motivation och inspiration.
 • Kristallklara målbilder med tydliga handlingsplaner för att nå hela vägen fram.
 • Stärkt självkänsla och ökat självförtroende.
 • Kraftigt förbättrade resultat både privat och inom yrkeslivet.
 • En fullt dedikerad och stöttande framgångscoach (det är alltså mig själv jag pratar om här..)
 • Nya produkterbjudanden.

Wow, kan du tänka dig att jag faktiskt nyss sa att jag kommer att pitcha dig med nya produktnyheter i framtiden? Menar jag verkligen att jag ska försöka sälja saker till dig?

Ja, det menar jag, och det är lika bra att jag är ärlig till dig direkt med det också. =)

Det är faktiskt en rätt så bra försäljningsstrategi som jag kan tipsa dig om. Det här kan DU också börja köra med nu direkt om du jobbar med försäljning.

Du börjar med att ge bort något gratis som verkligen är bra och som tillför ett stort mervärde för din kund.

Tanken är sedan att kunden säger "Jäklar, det här var bra grejor som hjälpte mig. Om det här var så här bra och gratis, då måste det som kostar vara riktigt bra grejor. Jag investerar."

Ganska enkelt och självklart va?

Utgångspunkten är självklart att du har riktigt bra saker att sälja, men det får jag väl utgå ifrån att du har.

Den här marknadsföringen eller själva försäljningsstrategin utvecklade jag för några år sedan och kallar den för "UBM - UtbildningsBaserad Marknadsföring."

Funkar riktigt bra.

Men du kanske fortfarande undrar...

...Daniel, Hur vet jag att dina grejor är bra?

Ja, den smartaste grejen att göra är att börja testa mina gratisprylar jag har på min hemsida. Läs mina blogginlägg. Signa upp för mitt nyhetsbrev (välj Privat, Företag eller Nystartad.), titta på mina videofilmer, lyssna på min podcast (kommer snaaart...) ja, konsumera det som går att konsumera på min hemsida.

Gillar du det du ser, kommer du förmodligen att älska mina seminarier, tillväxtprogram, coachingprogram eller ja.. helt enkelt allt jag gör.

Om du inte gillar det du ser och hittar på min hemsida, så kommer du förmodligen inte gilla det jag erbjuder.

Så..,

Nu är det kanske dags för mig att gå in i "marknadsföringsläge" och börja trycka på vad jag faktiskt har gjort och hur min historia ser ut.

Så här kommer den.. i en kort version

(Jag skulle kunna skriva spaltmeter och snacka i timmar om allt jag har gjort. Inte för att jag gillar att prata om mig själv, men för att jag har hunnit med att göra och uppleva en himla massa saker som många andra inte ens är närheten av att drömma om. Jag till och med tror att man inte skulle tro mig om jag verkligen berättade allt jag gjort.. vänta nu skulle du inte vara ärlig och säga allt Daniel? Absolut - på mina seminarier och för mina klienter avslöjar jag hela paketet.. ja alltså, min story.. hela paketet om min story.. för det var väl det du också tänkte...)

Här kommer en kort biografi om mig.. typ kort.. typ..

Jag har arbetat som chef, VD och ledare ända sedan den dag jag gick ut gymnasiet. Jag blev Sveriges yngste ICA-handlare genom tiderna när jag som knappt 19-åring köpte min första butik.

Jag har alltid varit en entreprenör och jag har startat, drivit, sålt ja till och med avvecklat fler företag än du kan föreställa dig.

Har jag lyckats med allt jag har tagit i?

Absolut inte! Inte ens nära..

Jag har nog gjort fler misstag under 18 år än de flesta människor gör på en livstid. Men skillnaden är att jag har lärt mig en jäkla massa saker som ständigt har gjort mig bättre. Jag har valt att se "misstag" som lärdomar och hela tiden tagit till mig det som gått snett, analyserat och testat andra vägar fram. Inte alltid har det lyckats på nästa försök.. ibland inte ens efter trettio försök!

Jag har tvingats ut utanför min komfortzon så många gånger att jag tappat bort vad komfortabelt egentligen betyder.

När jag började som chef och företagsledare för snart arton år sedan var min enda tanke och mål att tjäna en jäkla massa pengar.

Yes, jag erkänner - Jag var bara ute efter att tjäna pengar.

Men sedan hände något. Jag insåg att jag mådde otroligt mycket bättre när jag fick andra människor att må bra. När jag fick andra människor att växa och utvecklas, så växte även jag.

Min drivkraft för att enbart tjäna pengar försvann, och sedan den dagen har jag bara velat bli "världens bästa chef" och ständigt utveckla andra människor.

Jag har under ca tio år studerat världens mest framgångsrika människor och företag och klurat ut vad de gör för att just vara så framgångsrika. Jag har lärt mig enormt mycket av min förebild och mentor, den amerikanske framgångscoachen, Jack Canfield som sålt över 100 miljoner böcker inom personlig utveckling och framgång.

Men jag har också ägnat en ohyggligt massa tid åt att testa, vrida och vända, implementera och förfina alla dessa saker jag lärt mig på svenska företag och personer. Allt för att verkligen hitta det som faktiskt driver och skapar extraordinära resultat i vår kultur.

Jag landade i att det är ett antal steg som varje individ och företag måste gå igenom i rätt ordning för att lyckas utvecklas och nå bättre resultat. Denna process kallar jag för FramgångsFormeln, för när du kan och använder formeln kan du börja producera helt nya resultat på löpande band, med mindre ansträngning och större glädje!

Genom åren har jag haft flera hundra anställda och jag har också föreläst och utbildat tusentals personer runt om i världen.

Mitt liv ägnar jag nu åt det jag verkligen brinner för - att utveckla människor och företag till att med större kraft, motivation och energi sätta och uppnå extraordinära resultat!

Om och om igen!

..det var väl hyfsat kort..? eller var det för långt ändå? (Du får ju sluta läsa när du vill...)

Hursomhelst, här är specifikt vad jag kan hjälpa dig med..

 • Privatpersoner

   

  Föreläsningar, Seminarier, workshops och onlineutbildningar inom främst FramgångsFormeln – Hur du som privatperson förändrar ditt liv och lättare uppnår alla dina mål med större vilja och glädje.

  För dig som vill stärka din självkänsla, öka ditt självförtroende, få en starkare drivkraft och motivation, mer inspiration och glädje i livet samtidigt som du jobbar målmedvetet mot nya mål och utmaningar varje dag!

 • Företag & organisationer

   

  Tillväxtprogrammet People – som hjälper företag att skapa en oöverträffad energi, motivation, inspiration och målfokuserad kraft i sina medarbetare.

  Tillväxtprogrammet Growth – syftar till att skapa kraftiga förbättringar både på försäljning och lönsamhet.

  Business Coaching – stöttar, coachar men också leder antingen management, mellanchefer eller medarbetare mot nya högt uppsatta mål.

 • Nystartade företag

   

  Mitt hjärta brinner lite extra för att hjälpa entreprenörer igång och få dem att inte bara lyfta utan få dem att riktigt flyga fram.

  Marknadsföring, Försäljning, Produktifiering, Social Media, ja det är mycket som står på schemat för att skapa ett nytt framgångsrikt företag.

  Det här är den målgrupp jag har som består av egna företagare, företagsledare och entreprenörer.

Så vad händer nu...?

Ja, nu finns det några olika alternativ..

Gillar du det du har sett så här långt av mig?

Signa upp för något av mina nyhetsbrev, nedan!

Om du inte gillar det du har sett..

Så slutar vår resa här...

Tack i så fall för att du har tagit dig tid att läsa om mig hela vägen hit..

Vem vet, kanske våra vägar korsas igen en dag? Men var inte allt för orolig - förmodligen inte.. och du, jag tycker inte mindre bra om dig bara för att du och jag inte är som handen i handsken, utan jag önskar dig all lycka i framtiden.. på egen hand...  😉

Förresten,

Om DU hör till kategorin som faktiskt tycker att det här verkar intressant - tveka inte att agera.. typ nu.. boka en tid med mig på telefon så pratar vi igenom din situation, vad du kan tänkas behöva hjälp med och hur jag eventuellt kan hjälpa dig.

Jag brinner ju liksom för det.. du vet att hjälpa andra.. så tveka inte..

Tjohoo! Här kommer min första pitch till dig..

Dags att signa upp för ett nyhetsbrev
(om du gillar det du sett och vill ha mer gratisprylar..)

Välj den inriktning du anser passar dig bäst!

Lite kort info om varje nyhetsbrev (som jag egentligen vill kalla för inspirationsbrev):

Privatperson:

Är till för dig som vill nå personlig utveckling men du gör det på egen hand och på din fritid utan att din arbetsgivare är inblandad.

Företag:

Här får du löpande tips, råd och inspiration i hur du kan vidareutveckla din verksamhet. Alltifrån ledarskap, försäljning, verksamhetsutveckling m.m. Även mycket godis för dig som chef eller företagsledare som vill utveckla dig själv både på ett personligt plan men också i din yrkesroll.

Nystartad:

Det här är nyhetsbrevet för dig som funderar på att starta eget, eller nyligen har kommit igång med att driva eget företag. De absolut bästa tipsen för att överleva och effektivt skapa en lönsam verksamhet.

Jaja..

Om du nu prompt har suttit och väntat på att få reda på vad tusan den här Daniel faktiskt har för praktiska egenskaper och erfarenheter så kommer väl här då en lite klassisk uppspaltning..

Håll till godo...

Yrkeserfarenheter

Här är några av mina främsta yrkeserfarenheter listade.

 • Budget och Resultatansvar, 100 miljoner+
 • Försäljning och Försäljningsledning
 • Marknadsföring, i alla dess former
 • Produktutveckling, från idé till ute på marknaden
 • Tillväxtstrategier
 • Personalledning, 300+
 • Coachning och mentorstöd
 • Ekonomi & Finans
 • Förhandlingar
 • Internationell utbildare och föreläsare
 • Omvärldsanalys
 • Rekrytering
 • Leda management team

Starkaste egenskaper & förmågor

Min passion i yrkeslivet ligger i att utveckla andra människor till att nå mål de aldrig själva trodde var möjligt. Jag vill hjälpa dem att hitta och nå sin fulla potential så att de enklare och med stor glädje kan vara högpresterande på jobbet.

 • Inspirera andra

  Måste jag säga endast EN sak säger jag att jag är BÄST på att inspirera andra.

 • Kreativ

  Jag har en förmåga att hela tiden se möjligheter. Jag är lösningsorienterad!

 • Fokus på individerna

  Jag fokuserar på mina medarbetare för att skapa riktigt bra resultat.