9 viktiga frågeställningar som hjälper dig att ta dig igenom en kris

När jag arbetar som affärscoach så stöter jag många gånger på händelser som kräver en annan typ av coachande roll än just den affärsmässiga.

Det jag syftar på är när individer mår riktigt dåligt och ibland kanske t.o.m. har hamnat i riktigt djupa svackor. Då krävs det helt andra frågeställningar som coach.

Här avslöjar jag till dig de absolut viktigaste och mest avgörande frågorna som jag använder när jag möter människor i kris.
shadow-ornament

9 viktiga frågeställningar som hjälper dig att ta dig igenom en kris

1. Vad är en svår och besvärande situation i ditt liv just nu?

2. Hur skapar du den situationen eller hur tillåter du det att hända?

3. Vad låtsas du om att inte veta?

4. Vad är fördelen med att låta det fortsätta att vara som det är?

5. Vad får du offra för att stanna kvar i det som är?

6. Vad vill du hellre uppleva? Hur vill du hellre att det är?

7. Vilka steg ska du ta för att skapa det du hellre vill uppleva?

8. När ska du ta det steget?

9. På en skala 1-10 vad är sannolikheten att du kommer att genomföra de här stegen? (Kom ihåg att om det inte är 8 eller högre kommer det förmodligen inte att göras.)

shadow-ornament
Det här är de absolut bästa frågorna du kan ställa till dig själv när du hamnar i svackor och både självkänslan och självförtroendet ger vika.

Jag använder dem ofta i mitt professionella yrke och nu avslöjar jag alltså mina "hemliga" frågeställningar som jag har använt för att hjälpa så många människor genom åren.

Men med handen på hjärtat, så har denna frågemetodik också bidragit till att jag bland många anses som väldigt skicklig som coach, vilket har gjort mig efterfrågad både bland företag och hos privatpersoner.

Min förhoppning är att jag genom att dela med mig av mina "hemligheter" kan fler människor dra nytta av det jag kan och på så sätt kan jag hjälpa fler människor.

Vill du ladda ner dessa frågor som en bild?

Klicka på ikonen här nere för att ladda hem tipset.

Om du inte redan gör det så börja prenumerera på inspirationsbrevet som ger dig mängder med tips på hur du kan utveckla dig själv.