Tillväxtprogrammet Growth

När du är ute efter att maximera din försäljning och lönsamhet.

Tillväxtprogrammet GROWTH (TPG)

När tillväxt och lönsamhet står i fokus!

Vi kan få DIG att se bra ut!

Tänk DIG att ha ett helt professionellt tillväxtteam som hjälper dig och din verksamhet att helt prestigelöst växa, öka er försäljning, förbättra er vinst och ta större marknadsandelar.

Vad skulle det betyda för dig?

Du behöver inte oroa dig över att hitta rätt personer att anställa och testa om de funkar och sedan upptäcka att de saknar rätt drivkraft.

 

När du anlitar Antonsson Management Consulting AB får du ett fullt motiverat och högpresterande tillväxtteam som verkar i det tysta åt dig och din verksamhet.

 

Vi trampar inte någon på tårna utan kommer enbart in för att hjälpa DIG och din verksamhet att växa! Vi jobbar både på en strategisk nivå nära ledningen men också på en operativ nivå vid de tillfällen det behövs.

 

Tänk att kunna ha tillgång till ditt eget Tillväxtteam som är experter på att driva ökad tillväxt. Beroende på din situation och behov så kan teamet vissa månader bestå av tio personer och nästa månad behövs bara tre personer. Oavsett så betalar du bara en enkel och fast månadskostnad under hela tillväxtprogrammet!

 

Snacka om att kunna ha koll på kostnaderna och dessutom skapa en otrolig tillväxt genom vårt kompetenta team.

 

Varje Tillväxtprogram är skräddarsytt

Varje klient är unik liksom varje bransch som vi ställs inför. Därför skräddarsys varje Tillväxtprogram efter varje unik situation.

Men så här kan ett "vanligt" Tillväxtprogram se ut:

Längd: 6-12 månader

Steg 1: Förstudie

Två till tre stycken Managementkonsulter genomför föranalyser för att förstå varför situationen är som den är och jobbar för att analysera marknaden, konkurrensen och Ert erbjudande. Vi letar efter KPI:er och det vi kallar för "AMC Drivare", enkelt förklarat de saker som påverkar er försäljning.

Tidsåtgång: 1 månad, varav 1 fysisk träff med ledningsgruppen för att intervjua nyckelpersoner.

 

Steg 2: Framgångsförberedelser

En managementkonsult jobbar med att förbereda er organisation för extrem tillväxt. Vi går igenom de strategier som behöver utvecklas och implementeras. Vi tittar på vilka eventuella investeringar eller nedskärningar som krävs för att åstadkomma önskat resultat. Tillsammans spikar vi den exakta färdplanen.

Tidsåtgång: 1 månad, varav 1-2 fysiska träffar med utsedda nyckelpersoner.

Steg 3: Resultatfokus

Nu är det dags att börja skapa riktig tillväxt. En eller flera managementkonsulter hjälper er organisation att implementera de åtgärder och strategier som är framarbetade. Vi går ifrån att drömma till att göra! Vi går helt enkelt från nuläge till högpresterande!

Tidsåtgång: 3-10 månader, inkluderar minst 1 fysisk träff varje månad med antingen stora delar av verksamheten alternativt enbart nyckelpersoner/ledning.

 

Steg 4: Business Coaching

Vi vill säkra er framtida tillväxt och även säkerställa att ni INTE (!) är i behov av oss i framtiden, utan istället kan bedriva tillväxtarbetet på egen hand. Därför är Steg 4 en process där vi överför know-how i form av strategier, teknologier och handlingsplaner. Vi coachar era nyckelpersoner så att dessa helt kan överta tillväxtarbetet.

Tidsåtgång: 1-6 månader beroende på klient och situation. Coachsamtal sker var fjortonde dag med utsedda personer.

Tänk på att utöver den tid som vi arbetar ute hos er, arbetar Tillväxtteamet även hela tiden med att utvärdera, analysera, finjustera och skapa nya tillväxtstrategier för er.

 

Du har alltså ett helt kompetent och högpresterande tillväxtteam till en månadskostnad som understiger en heltidsanställd! 

 

Prisexempel på ovanstående program (12 månader): 

45 000 kr + moms per månad + 2% Success fee.

 

Tillväxtprogrammet GROWTH (TPG) är framtaget för företag som vill skapa maximal tillväxt både gällande omsättning och lönsamhet.

Programmet behandlar och utvecklar såväl säljprocessen, produktutbudet, prisstrategi, kundhantering, marknadsföring, säljkanaler, merförsäljning, varumärket, budskap, leadsgenerering m.m.

Programlängd:

TPG pågår under 6-24 månader med en workshopdag per månad.

Upplägg:

Skräddarsytt men generellt arbetar vi noggrant igenom varje del av tillväxtstrategierna och skapar både mål och uppföljningar. Ett tillväxtarbete för hela företaget skapas och målsättningen är att implementera och löpande skapa enkla överlämningar till befintlig ledning. Implementering sker i samverkan mellan träffarna och klienten har tillgång till fri rådgivning via mejl samt ett avstämningssamtal en gång i veckan.

 • Säljprocessen

  Total genomlysning och förfining av säljprocessen. Analys och definition av befintlig säljmatematik.

 • Prisstrategi

  Genomlysning av befintlig prisnivå, marknadsanalys för att klargöra potential. Test och justering.

 • Produktutbud

  Genomgång och utveckling/avveckling av produkter. Optimera produktions- och inköpskostnader.

 • Kundhantering

  Skapa en oöverträffad kundnöjdhet. Förmera befintlig kundstock. Skapa referenscase.

 • Säljkanaler

  Undersöka möjligheterna till breddning av säljkanaler och koncept. Återförsäljare, egna led, franchise, agenter, distributörer, samarbetspartners, affiliates.

 • Merförsäljning

  Skapa förutsättningar för ständig efterfrågad merförsäljning. Såväl uppförsäljning som nerförsäljning.

 • Varumärket

  Framtidssäkra varumärket genom nulägesanalys och därefter insatser som främjar varumärket på lång sikt. Etablera stark närvaro i sociala medier med riktade budskap.

 • Leadsgenerering

  Skapa ett bättre och starkare flöde för återkommande, förutsägbara och högkvalitativa leads.

shadow-ornament

Tillväxtprogrammet People
30 000per månad
  Läs mer!
  Tillväxtprogrammet GROWTH
  45 000per månad
   BOKA NU!

   Fast månadspris + "Success rate"

   Success rate baseras på den tillväxt som skapats genom TPG

   Business Coaching
   9 900per månad
    Läs mer!
    Intresserad?Boka ett förutsättningslöst telefonmöte med Daniel
    shadow-ornament

    Räkna själv ut hur mycket TPG kan öka din/er försäljning